Influencers europeus de visita al Priorat

  Die deutsche Seite ist noch im Aufbau. Wo noch nicht geschehen, werden die englischen Inhalte nach und nach durch deutsche ersetzt. Danke für Ihr Verständnis.

21/06/2017

Divendres 16 de juny un grup de bloggers i influencers especialitzats en enoturisme del Regne Unit, Alemanya, França, Benelux i Països Nòrdics va fer una breu visita al Priorat.

El programa de visita de cinc dies va dur el grup a conèixer diverses denominacions d’origen vinícoles de Catalunya, com el Penedès, la Terra Alta, el Montsant, Tarragona, Pla de Bages i Alella.

Dins la Denominació d’origen Montsant, els bloggers van visitar el Celler Masroig i van poder gaudir d’una excursió en bicicleta elèctrica per les seves vinyes on van realitzar un tast de vi. A continuació, van presenciar l’elaboració d’una paella de tros que van poder degustar al restaurant Mas Trucafort de Falset.

L’acció, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de Costa Daurada, ha comptat amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Priorat.