La televisió pública italiana visita el Priorat

  Die deutsche Seite ist noch im Aufbau. Wo noch nicht geschehen, werden die englischen Inhalte nach und nach durch deutsche ersetzt. Danke für Ihr Verständnis.

07/09/2017

El dimarts 5 de setembre un equip de la RAI2 va visitar el Priorat per gravar alguns dels escenaris del seu nou programa “Diario della motocicleta”.

Es tracta d’un programa dedicat a descobrir els paisatges més bells de la Mediterrània a cavall d’una moto. El programa, conduït pel famós periodista i presentador de televisió Roberto Parodi, s'emetrà a partir de gener 2018 i constarà de 8 capítols que s'emetrà el dissabte per la tarda en una franja horària de gran audiència. El programa viatjarà des d’Itàlia a Israel, passant pel Balcans i acabarà a Espanya.

En el capítol dedicat a Espanya, recorreran, entre d’altres, el Priorat, des de Siurana, passant per la Morera de Montsant i Escaladei, les Vilelles i Gratallops, fins a Falset, on a banda de contemplar el signgular paisatge podran compravar l'altíssima qualitat dels nostres vins i gastronomia.

S’espera que el programa tingui una audiència de 750.000 a un milió d'espectadors per programa. A banda de l'emissió a la TV, també faran comunicació online durant el viatge i possibilitat de col·laboracions a posteriori en accions al mercat italià.

L'acció ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració de l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Priorat.