L’Influencer britànica Erin Goodall descobreix el Priorat

  Die deutsche Seite ist noch im Aufbau. Wo noch nicht geschehen, werden die englischen Inhalte nach und nach durch deutsche ersetzt. Danke für Ihr Verständnis.

15/09/2017

Un grup de 5 “influencers” (bloggers/instagramers/youtubers/videobloggers) del Regne Unit ha viatjat a Catalunya amb l’objectiu d’iniciar el projecte Blind Social Media Trip. Es tracta d’una acció promocional de l’Agència Catalana de Turisme que portarà a cada un dels 5 influencers a descobrir una marca turística per separat i sense previ coneixement del programa.

Una d’aquestes “influencers”, Erin Goodall, especialitzada en gastronomia, vins i viatges, va visitar el Priorat els dies 14 i 15 de setembre.

Coincidint amb la verema, va participar activament en la collita a les vinyes del celler Joan Ametller de la Morera de Montsant. També va poder gaudir d’un dinar entre vinyes i els vins del celler Perinet a Poboleda. A més a més, va realitzar una fantàstica ruta amb 4x4 per vinyes de la DOQ Priorat i Montsant i una degustació de vins i formatges artesans de Cornudella amb Montsant Natura Adventures. I no podia faltar, la visita a la Cartoixa d’Escaladei i Siurana.

Podeu veure les seves publicacions a:

http://www.foodgoblin.com/

Twitter: @FoodGoblin1

Instagram: @foodgoblin

Facebook: @FoodGoblin

L’acció ha comptat amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme del Priorat.