El "Fricandó matiner" a la Fira del Vi 2015

06/05/2015

Gràcies al conveni de promoció signat entre el Patronat de Turisme de Costa Daurada i el Consell comarcal del Priorat el cap de setmana passat es va desplaçar a la comarca la periodista Alba Carreres del programa de RAC105 “Fricandó matiner”.

Una tarda de divendres i un matí de dissabte intensos os es va intentar que conegués en primera persona el major nombre d’activitats i territori possibles perquè pogués transmetre-ho en la seva crònica emesa el dilluns 4 de maig.

La locutora va visitar Porrera, on amb bicicleta elèctrica va resseguir alguns punt de la ruta “Món Porrera”, va assistir al Tast de carinyenes de Porrera, a la Nit de les garnatxes de Capçanes, va visitar el Castell del Vi de Falset i el celler cooperatiu, on va gaudir de la visita teatralitzada. També va poder degustar l’Oleum Priorat en una cata comentada, així com passejar i degustar vins a la mateixa fira, acabant amb una visita al celler Clos Figueras de Gratallops.

Durant la setmana prèvia es va anar anunciant en el programa la visita de la periodista a la Fira del Vi, així com també se'n va fer ressò al web i al facebook del programa.