La région (comarca) du Priorat est située dans le sud de la Catalogne, au coeur des terres tarragonaises.

Office de tourisme du Priorat

Envoyez vos suggestions, questions...
Plaça de la Quartera, 1 - Consell Comarcal del Priorat | Falset | 43730 | Tel. 977 831 023
  • Ajouter un commentaire

L’Oficina de Turisme del Priorat atèn durant el 2011 una xifra rècord d‘11.500 turistes

27-01-2012 | Falset | Consell Comarcal del Priorat
Augmenten en un 17% les consultes de turistes de l’Estat Espanyol, i en un 13% les de turistes europeus.

El web de turisme del Priorat rep 180.000 visites en un any i es converteix en una eina de referència per a la planificació de les estades a la comarca.


L’Oficina de Turisme del Priorat va rebre durant el 2011 més d‘11.500 visites. Es tracta d’una xifra rècord (des que es du a terme el recompte d’aquesta dada) que certifica la tendència a l’alça dels darrers anys.

L’àrea metropolitana de Barcelona continua sent el principal mercat del turisme de la comarca, i s’ha mantingut estable durant el 2011. El creixement de les consultes ateses per l’OIT prové del mercat espanyol i europeu.

En el primer cas, s’ha registrat un augment del 17%, amb un increment molt significatiu del turista provinent de la Comunitat Valenciana. En el segon cas, el del turista europeu, les dades parlen d’un augment de les visites proper al 13%. Tot i que aquest creixement del turista provinent de fora d’Espanya ha estat generalitzat, s’ha de destacar l’augment del 9% registrat en els que s’acosten des de França.

D’altra banda, cal fer menció en què el 29% dels turistes que arriben al Priorat pernocten en establiments de la comarca. Un 22% ho fan en allotjaments de la Costa Daurada. Pel que fa a les visites d’una sola jornada suposen un 24% del total.

L’Oficina de Turisme del Priorat, ubicada al Castell del Vi, ha estat també pol d’atracció per fer augmentar el nombre de visites que rep aquest equipament museísitic. Un 31% dels usuaris que han realitzat consultes a l’Oficina de Turisme han aprofitat l’ocasió per accedir-hi.

Les consultes via web també augmenten

El Portal de Turisme del Priorat també ha registrat un increment considerable d’usuaris que volen conèixer els atractius turístics de la comarca i les ofertes existents. L’any 2011, va rebre 180.000 visites, un 23% més que al 2010. De fet, aquesta opció de consulta és cada cop més utilitzada i, en aquest sentit, referma l’aposta del Consell Comarcal del Priorat d’oferir un web turístic d’alta qualitat, funcional i complet.

Les pàgines d’allotjaments, restaurants, i les respectives a les Rutes del Vi i l’Oli i a les propostes de senderisme són les més visitades. Això demostra que la correcta gestió d’aquests continguts, amb una actualització constant, ha convertit el Portal de Turisme del Priorat en l’eina de referència dels usuaris a l’hora de planificar la seva estada a la comarca.

 

L’Office de Tourisme du Priorat veut connaître votre expérience vécue dans le Priorat

Nom
E-mail
Ville

Veuillez introduire le texte qui apparaît sur l'image:
Participez à notre site web, en ajoutant vos commentaires et appréciations sur les articles publiés
  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Cahier de voyage

Planifiez votre voyage dans le Priorat