L’Oficina de Turisme del Priorat participa en el workshop d’enoturisme de Santes Creus

19/06/2015

El passat 8 de juny l’Oficina de Turisme del Priorat va participar en aquesta sessió d’entrevistes organitzada per l’Agència Catalana de Turisme on les destinacions donen a conèixer el seu producte a touroperadors internacionals.

Es van realitzar un total de divuit entrevistes amb operadors principalment d’Estats Units i Suècia, però també d’Alemanya, Regne Unit i Finlàndia.

Els agents de viatges van poder visitar la comarca el cap de setmana previ en el viatge de familiarització que va organitzar l’Agència per donar a conèixer les diverses zones vinícoles de Catalunya. Una presa de contacte ràpida per aquells que no coneixien la zona, on van passejar per les vinyes de Gratallops, participar en una classe de cuina, visitar cellers i molins, així com conèixer el Castell del vi i Siurana.

Alguns d’aquests operadors ja programen Priorat però van poder conèixer aspectes més enllà dels vins que poden arrodonir les seves propostes. Altres, que per primer cop trepitjaven la nostra comarca, van mostrar la seva admiració i sorpresa manifestant decididament la seva programació.