Com fer ús del Quadern de Viatge

L'Oficina de Turisme del Priorat us ofereix la possibilitat de planificar el vostre viatge a la nostra Comarca, mitjançant la confecció d'un Quadern de Viatge a la mida de les vostres necessitats. A continuació us expliquem com s'ha d'utilitzar aquesta eina:
 1. A la columna dreta trobeu l'espai que ocupa el full de ruta, que en un principi està buit. Sobre aquest anirem afegint els diferents llocs que volem visitar.
 2. Podem començar la nostra ruta en un dels pobles del Priorat, per exemple Falset. Fem clic en l'opció municipis del menú principal. Es mostren tots els municipis d'entre els quals fem clic sobre Falset.
 3. Un cop ens trobem a la fitxa del municipi, podem observar en la part superior un botó de color verd sobre el qual hem de fer clic per afegir Falset al Quadern de Viatge.
 4. En fer clic ens apareix Falset com el nostre primer punt de visita a la nostra ruta.
 5. Si volem conèixer quins altres llocs podem visitar o com organitzar la nostra estada al voltant de Falset, podem mirar en els elements relacionats que es mostren a la columna dreta sota el mapa d'ubicació.
 6. Podem triar qualsevol dels elements i repetir el procés anterior per afegir-los al quadern de viatge. D'aquesta forma confeccionem una ruta semblant a la que es mostra a continuació.
 7. Podem ordenar els elements fent clic a les fletxes que es troben al costat del nom. També podem eliminar elements fent clic sobre la creu.
 8. Per veure la informació detallada del nostre Quadern de Viatge, fem clic en el títol per anar a la pàgina que mostra el detall.
 9. Finalment i per poder consultar en tot moment el nostre Quadern de Viatge, el podem imprimir fent clic al botó situat a la part superior dreta, sobre el mapa.
 10. El darrer pas consisteix en ajustar la impressió del document, especialment pel que fa a la ubicació dels elements en el mapa, fent zoom o movent-lo per a què es visualitzin de forma òptima.

  Un exemple del Quadern de Viatge confeccionat el podem descarregar aquí.