Naturaleza

Naturaleza

Panoràmica de la serra del Montsant

La comarca del Priorat té un gran patrimoni que les muntanyes han preservat. Pel sud, les serres de Llaberia i la Mola, Pradell i l’Argentera. A l’est, les muntanyes de Prades. I al cor, el Montsant.

Mil excursions que us portaran a través de la xarxa de camins fins a l’últim racó de la comarca. Camins històrics, camins de memòria, camins del vi i de l’oli.... Camins per a tots els gustos i per a totes les cames, camins centenaris que us permetran anar de poble a poble descobrint l’increïble paisatge vitivinícola de la comarca.

Priorat, una terra per descobrir a peu i sense presses...

Senyalització de camins
Tasques de recuperació

En muchas ocasiones los antiguos caminos vecinales se encuentran en desuso cuando se quieren recuperar para la prática del senderismo. La vegetación los cubre total o parcialmente, hay rocas y tierra que han caído sobre el piso del camino...

Cranc Riu Autòcton

Sin lugar a dudas, el Parque Natural de la Serra de Montsant acoge a una de las poblaciones faunísticas más ricas de Cataluña.

Pi Cugat

El paisaje vegetal del Montsant se compone de una vegetación mediterránea, con una cierta influencia submediterránea y eurosiberiana.