image130_1.jpeg
Un final de setembre i inici d’octubre molt actiu pel que fa la premsa internacional interessada en la comarca. El 23 de setembre un grup de periodistes russos de diversos mitjans visitaven la comarca en una breu escapada que pretenia mostrar-los una pinzellada de la comarca com a opció d’excursió de dia per als turistes allotjats en spas i centres termals de la Costa Daurada.

El dia 1 d’octubre una periodista francesa de les revistes Deco Mag i Maison Actuelle va visitar la comarca dins un programa enfocat al turisme enològic a Catalunya, durant el qual va visitar les diverses denominacions d’origen del país.

El mateix dia 1 arribava un grup format per 11 periodistes del Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Alemany i Brasil en un viatge de premsa centrat en enoturisme. Durant un dia i mig van poder visitar cellers de les dues denominacions, fer tast d’olis, caminar i dinar entre vinyes i com no, conèixer la Cartoixa d’Escaladei.

Totes aquestes accions han comptat amb el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració de l’Oficina de Turisme del Priorat i l’Associació Priorat Enoturisme.