El Priorat es penja a la xarxa
El Priorat estrena un nou portal turístic per tal de millorar la promoció a través de la xarxa i donar suport a la comercialització de propostes i productes turístics.
El portal pretén ser el web de referència de la destinació turística del Priorat. Es tracta d’una eina que es posa a l’abast del sector per tal de disposar d’un molt bon instrument de promoció de tots els productes, propostes i serveis turístics de la comarca.. Una eina on el potencial visitant podrà trobar tota la informació necessària per tal d’organitzar-se l’estada a la comarca. I un portal on la població local i les empreses de la zona es podran informar de tots els projectes i activitats que s’estan duent a terme al Priorat.
D’entre les principals característiques del portal en destaquem:
• El portal estarà en 4 idiomes: català, castellà, anglès i fiancés.
• Els establiments i rutes estan georefenciades a través de Google Maps.
• Es tracta d’una web que s’acosta al concepte 2.0 on es prima molt la interactivitat amb l’usuari i on aquests podran penjar comentaris i fotògrafes sobre les diferents propostes de la web.
• Els usuaris es podran dissenyar el seu fulletó a mida en funció de les seves necessitats.
• Els usuaris es podran registrar a una newsletter que periòdicament informarà de les novetats turístiques de la comarca del Priorat.
• Es tracta d’un portal amb una vocació clara de promoció de propostes i productes turístiques.
• El personal de l’Oficina de Turisme del Priorat podrà gestionar el 100% del Portal.

El portal www.turismepriorat.org suposa una eina de planificació del viatge a mida. Amb aquesta actuació duta a terme des del Pla de Foment del Turisme que gestiona el Consell Comarcal del Priorat es pretén donar un pas endavant per tal de posicionar el Priorat com a un destí turístic d’interior de primer ordre i millorar els mecanismes de promoció i de suport a la comercialització de tots els productes, propostes, rutes i serveis turístics de la comarca.