firasalou20140_1.png

Del 16 a 18 de maig, el passeig Jaume I acollirà una vintena d’elaboradors de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, d’olis de la DOP Siurana i d’altres productes artesanals com embotits, mel i pastisseria.


Una vintena de productors de la comarca es donen cita aquest cap de setmana (del 16 al 18 de maig) a la fira “El Priorat a Salou”, una mostra impulsada per l’Ajuntament, el Patronat de Turisme de Salou i el Consell Comarcal del Priorat. Els vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, els olis de la DOP Siurana i altres productes artesanals com embotits, mel i pastisseria es podran degustar i comprar als estands expositors que s’emplaçaran al passeig Jaume I, una de les vies més concorregudes de Salou i en la que es duen a terme les principals accions i activitats que es programen al llarg de l’any.

Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal del Priorat, apunta que “amb aquesta fira contribuïm a la promoció dels productes d’alta qualitat que s’elaboren a la nostra comarca, i incidim en el Priorat com a destí turístic de gran atractiu natural i paisatgístic, fàcilment accessible des de Salou i altres municipis de la Costa Daurada”.

En aquest sentit, Garcia afirma que “sovint sembla que territoris i comarques veïnes ens ignorem, com si tots anéssim per lliure, i això és un error. Hi ha dinàmiques positives que cal que sapiguem aprofitar i compartir, des de la cooperació i la complicitat d’uns i altres”.

Per aquest motiu, el president del Consell Comarcal ha volgut posar de manifest “l’agraïment a l’Ajuntament i el Patronat de Turisme, que ens brinden l’oportunitat de ser aquest cap de setmana a Salou per explicar i mostrar, entre altres, que som una comarca que ha bastit el seu model de desenvolupament en eixos com la qualitat agroalimentària, paisatgística i turística”.

A la mostra també s'hi podrà trobar informació turística de la comarca, i comptarà amb estands de l'Oficina de Turisme del Priorat, del Parc Natural de la Serra de Montsant, del Museu de les Mines de Bellmunt del Priorat i dels Consells Reguladors de la DOQ Priorat i DO Montsant.