Es presenta Històries de Montsant, Tocar el cel Priorat

DSC_023520_1.jpg
La revista Descobrir converteix la Serra de Montsant en protagonista del darrer número.

El president del Consell Comarcal del Priorat, César López, i el director de la revista Descobrir, Joan Morales, van presentar ahir l’últim número de la publicació, corresponent al mes de novembre i dedicat a la Serra de Montsant. L’acte va tenir lloc al Castell del Vi de Falset.

Històries de Montsant, Tocar el cel al Priorat, és un ampli reportatge centrat en la força oculta i l’atractiu de la serra, que es complementa amb articles que parlen dels goigs i versos que se li han dedicat, de les rutes de senderisme existents, del fenomen de l’escalada, de l’agricultura ecològica i de la Cartoixa d’Escaladei. El reconegut escriptor Xavier Bru de Sala i periodistes com Sara Sans, Isaac Albesa, Toni Orensanz i Oriol Margalef són els signataris d’uns textos que s’il·lustren amb les fotografies de Rafael López-Monné.

Tant César López, president del Consell del Priorat, com Joan Morales, director de Descobrir, van fer esment en “l’encert d’aquest número a l’hora de centrar-se en les persones, en la vessant humana del territori”. César López va incidir també en “la importància de mantenir l’esforç per posar en valor la comarca”, mentre que Morales va destacar “el potencial del Priorat per esdevenir una referència turística, ja que la comarca està molt ben encarada al futur del sector”.