T29_RLM8655BX0_5.jpg
Arriba el fred, el mes de novembre, i al Priorat és temps d’oli. Veniu aquesta temporada a conèixer i tastar l'altre producte emblemàtic de la comarca, l'oli d'oliva. Aprendreu com s'elabora, les seves particularitats, com conservar-lo i saber distingir un bon oli d'oliva verge extra... Aprofiteu per comprar l’oli de tot l’any, com mana la tradició!

Vuit molins visitables us obren les portes: la Cooperativa agrícola de Cabacés, la d’Ulldemolins, la de la Bisbal de Falset, la de la Serra d’Almos i els molins Miró Cubells Cavaloca, Molí Nou de la Vilella Alta i els dels cellers Gratavinum i Celler el Masroig.

Per tal de saber quan podeu visitar-los, quins olis tastareu, si podeu anar a veure les oliveres i com es cull l'oliva en directe, el Consorci Leader Priorat-Baix Camp, en el marc del projecte de cooperació catalana Gustum, juntament amb el Consell Comarcal del Priorat, han editat un nou material divulgatiu que recull totes les propostes. Aquest material ha estat finaçat amb fons del DAAM i FEADER.

També podeu donar un cop d'ull al següent link:

http://www.turismepriorat.org/ca/que-fer/ruta-dels-molins-oli

Reserveu la visita. Us esperem!
Documents adjunts