Foto Periodistes Oslo
Periodistes de Suècia i Noruega visiten el Priorat

El passat dimarts 14 de maig, dos periodistes provinents dels països nòrdics, Ida Svingen i Erik Jensen, van visitar la comarca del Priorat en un viatge de premsa organitzat pel Patronat de Turisme de la Costa Daurada en col•laboració amb l’Oficina de Turisme del Priorat i els establiments del sector turístic de la comarca.

Ida Svingen escriu a Dagsavisen ( Daily Newspaper basat a Oslo. 25.000 / exemplars per dia ) i a ABC Nyheter ( un dels diaris noruecs en línia més visitats, amb 300.000 usuaris cada dia). Viu a Berlín.
Erik Jensen escriu al diari nacional Politiken, el més important de Dinamarca amb 124.600 subscriptors. Compta amb 356.000 lectors entre setmana i 433.000 el cap de setmana. També ha publicat articles sobre turisme sostenible a Catalunya, guia alternativa de Barcelona, el triangle Dalí, el Celler de Can Roca, l’experiència del FC Barcelona, amb bici als voltants d’Olot, etc. Viu a Barcelona.
La visita es va iniciar a la Cartoixa d’Escaladei i, a continuació, es van traslladar al celler ecològic Burgos Porta, de la DOQ Priorat. A l’hora de dinar van gaudir del poble de Siurana i, per acabar la jornada, van visitar el celler Baronia del Montsant, de la DO Montsant. Aquesta ruta forma part de les accions dels Clubs de Producte de Turisme de Catalunya i està inclosa en un viatge més ampli que els ha dut a conèixer diverses destinacions de la Costa Daurada.